Profile

Join date: Oct 28, 2022

About


btc direct europe


Sinds mei 2018 krijgen alle medewerkers van BTC Direct een deel van hun salaris in Bitcoin uitbetaald. Hiermee is BTC Direct het eerste Europese bedrijf dat een salaris in Bitcoin aan medewerkers biedt.[2]

Handleiding cryptocurrency verkopen en uitbetalen bij BTC Direct

LTC

NIJMEGEN BTC Direct Europe B.V.

Bitcoin kopen is simpel

Klik vervolgens op Bitcoin.

€ 28,98

GraydonGo geeft toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsrapporten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk aan verlaagde tarieven.

3

Het grootste voordeel hiervan is dat je zelf niet hoeft op te bieden tegen andere kopers op ingewikkelde exchanges en dat je kunt afrekenen met bekende betaalmethoden, zoals iDEAL en Bancontact. De afgelopen jaren heeft BTC Direct zich neergezet als een voordelige en uiterst betrouwbare partij voor het kopen van bitcoins en andere coins. Het assortiment van BTC Direct bestaat uit de volgende cryptomunten:

De kosten

↑ Over ons. btcdirect.eu. Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Wij accepteren

Het bedrijf is toonaangevend geweest voor de Nederlandse (en Europese) cryptocurrency markt en was al vroeg bezig met de blockchaintechnologie. De website van het bedrijf (https://btcdirect.eu/nl-nl) is overzichtelijker en biedt enorm veel informatie over verschillende cryptocoins.

NIJMEGEN, NEDERLAND

BTCDirect.eu is al een lange tijd actief in heel Europa en heeft een goede reputatie opgebouwd. Buiten het feit dat ze duizenden Bitcoins hebben geleverd, is de organisatie ook zeer transparant. Het bedrijf is erg actief op social media, waar je kennismaakt met het gehele team. Ook is een groot deel van het team zichtbaar op de website. De oprichter van BTC Direct is daarnaast ook vaak te zien in Crypto Update van De Telegraaf.

Bitcoin Cash (BCH)

NIJMEGEN

BTC Direct is één van de oudste Nederlandse broker die het mogelijk maakt om Bitcoin met iDEAL te kopen. Van origine was de visie van BTCDirect om enkel Bitcoin te verkopen, maar al snel voegden zij 4 andere munten aan het assortiment. Sindsdien is het assortiment nooit meer veranderd.

Zoals eerder genoemd is BTC Direct een cryptocurrency broker. Dit betekent dat de prijzen die je betaalt altijd hoger zijn dan bij exchanges ofwel beurzen. Het voordeel dat je krijgt is dat je met zogeheten ‘directe’ betaalmethoden kan betalen. Het voordeel is dat dit makkelijker is dan cryptovaluta kopen bij een exchange. Om de veiligheid van haar platform te garanderen maakt het bedrijf gebruik van bepaalde limieten, deze zijn als volgt opgebouwd:

Country:

BTCdirect.eu is in 2013 door de founders Mike en Davy opgericht in Nijmegen. Het doel was om Bitcoin kopen makkelijk te maken voor consumenten door een eenvoudig portaal en hedendaagse betaalmethodes aan te bieden. De broker bood een lange tijd slechts vijf verschillende munten aan.

Het laatste nieuws

Litecoin: 3% voor aan- en 2% voor verkoop Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

DOGE Aanbod € 6,05

"Nederlanders hebben via BTC Direct dit jaar voor 25 miljoen euro aan bitcoins gekocht."

Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen

Uitgebreid platform met nieuws en YouTube kanaal.

€ 0,284790

Lees meer -->

Contactgegevens

Unstrip recursion depth: 0/20

↑ (en) Brenny Coinomi, Coinomi partners with BTC Direct. Medium (25 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Type:

Trade name:

Handelskosten

(€ 20.627,73) Bitcoin kopen – Bancontact, Banktransfer of Kredietkaart

ALGO

Wat kom je te weten in deze BTC Direct review?BTC Direct is één van de oudste brokersBeperkingen BTC DirectHandleiding crypto kopenHandleiding cryptocurrency verkopen en uitbetalen bij BTC DirectBTC Direct kosten en feesBTC Direct verificaties en limietenIs BTC Direct betrouwbaar en veilig?Ervaring bij BTC DirectVeelgestelde vragen BTC Direct

Aanbieders van cryptodiensten

Lua memory usage: 1337254/52428800 bytes

Handelsnaam:

Last update: 25 October 2022 02:00

Number of Wikibase entities loaded: 0/400

Handleiding hoe je gebruikmaakt van het platform.

Registreer een account bij BTC Direct

BTC Direct review samenvatting

ContactKlik op de munt die je wil verkopen.

Template argument size: 3607/2097152 bytes

Relation number DNB:

De core business is het grootschalig inkopen van coins op internationale exchanges en het verkopen hiervan via een eigen platform (en vice versa).

Zorg dat je ingelogd bent bij BTC Direct (geen account? Registreer een account bij BTC Direct)

Cache expiry: 1814400

Chamber of Commerce:

Verificaties en limieten.

Adres:

Land:

Expensive parser function count: 1/500

De limieten en verificaties die er gehanteerd worden

BTC Direct stopt met haar activiteiten

100.00% 46.660 1 -total

Nederland

BTC Direct Review

NIJMEGEN, NEDERLAND

2

Cryptocurrency kopen en verkopen bij BTC Direct was altijd extreem duur als je dit vergelijkt met andere brokers of exchanges. Gelukkig hebben zij dit aangepast naar 1%, een relatief betere commissie voor de consument.

Bij BTCDirect koop je eenvoudig 30 verschillende munten, zoals: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en Bitcoin Cash. In deze BTC Direct review laten wij je zien hoe je stap voor stap cryptocurrency koopt.

Over ons

ADA

DOT

Tot 2018 dienden gebruikers een eigen wallet te hebben om de cryptomunten op te ontvangen. In dat jaar bood BTC Direct een eigen app aan, genaamd BLOX.[3]

6538SX

Extra kosten voor bijvoorbeeld iDEAL

NewPP limit report

BTC Direct is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

De kosten van een broker zijn erg belangrijk, daarom wijden wij in deze BTC Direct review er een heel hoofdstuk aan. Het registreren van een account is gratis, maar voor vrijwel alle andere zaken rekent BTC Direct kosten. Houd rekening met de volgende kosten:

ATOM

Business address

€ 111,05

De nadelen van BTC Direct is dat je zelf je wallet software moet regelen en de kosten die zij doorberekenen zijn érg hoog als je dit vergelijkt met de concurrentie.

Op deze pagina heb je ook de gelegenheid om je eigen ervaring achter te laten via ons beoordelingssysteem. Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

Category:

Er bestaat echter goedkopere platformen. Bij Bitvavo betaal je € 0 transactiekosten en maximaal 0.25% handelskosten. Dit betekent dat wanneer je Ripple koopt je 4 keer goedkoper uit bent. Als je een goedkopere broker zoals Bitvavo mag je de eerste € 1000 gratis verhandelen. Mochten de kosten veranderen dan zullen wij deze BTC Direct review bijwerken.

Cached time: 20221022204747

Gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd!

ArtikelBegindatum

Toelichting

Kijk hoe je crypto koopt met iDEAL of Bancontact:

In 2020 is BTC Direct geïntegreerd in cryptocurrencywallets en internationale beurzen van onder andere Trezor[4], Coinomi[5] en KuCoin[6].

BTC Direct

Registerdetailpagina

Artikel 23b. Aanbieder van diensten voor het wisselen tussen virtuele valuta en fiduciaire valuta19-11-2020

In 2018 is de website compleet vernieuwd met een nieuw logo. De website is bijgewerkt met handige tools voor investeerders en het team houdt je up to date met de laatste nieuws. Ook zijn er instructievideo’s te vinden die je op weg helpen in de wereld van cryptocurrency.

Business Insider

Post‐expand include size: 8836/2097152 bytes

Bevestig je aankoop.

Aanbieders van cryptodiensten

Airdrops worden niet ondersteund.

BTC Direct Europe B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. / BTC Direct Europe B.V. is not subject to the prudential supervision of DNB or the conduct of business supervision of the AFM.

€ 0,333223

Je kan kiezen om eerst je gratis 10 euro uit te geven of om extra tegoed bij te storten.

Transclusion expansion time report (%,ms,calls,template)

Klik op Ga verder en bevestig dat je wil verkopen.

Ervaringen met BTC Direct

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. En dat al vanaf 30 euro. Binnen een paar minuten staan de coins in je wallet! Bekijk direct de actuele bitcoin waarde Reken met behulp van de prijscalculator bovenaan deze pagina uit hoeveel bitcoin je wil kopen of verkopen. In de prijscalculator is de fee al verwerkt. De totale kosten vermelden we altijd duidelijk op het orderformulier. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Koop en verkoop eenvoudig je bitcoins met iDEAL! Bij BTC Direct koop je eenvoudig en snel bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving en creditcard. De inkoopprijs staat vast op het moment dat je je betaling start. Je krijgt dus altijd de opgegeven bitcoin tegen de prijs die op onze website staat. Kies je voor iDEAL? Dan ontvang je je bitcoins vrijwel direct!

Wij hebben de kosten getest en wij betaalden voor onze transactie ongeveer 2,5% fee voor VeChain. Een munt met redelijk veel liquiditeit. Dit kan een fout zijn of er kan bovenop de commissie ook een spread doorberekend worden.

Crypto service providers